O nas

Podjetje ORO Plastika je mlado podjetje, ki je prevzelo proizvodni program preizkušanja in brizganja plastike od podjetja ORO Orodjarna. Podjetje ima ne glede na kratek čas delovanja dobre reference pri najzahtevnejših kupcih, saj dosega kratke odzivne čase in visoko kakovost, kar se rezultira majhnem številu reklamacij.

Specializirano je za izdelavo zahtevnih izdelkov predvsem na osnovi dvokomponentnega brizganja. Njegova prednost je hitra odzivnost na zahteve naročnika ter celovita pomoč pri konstrukcijskih izboljšavah izdelka. Partnersko podjetje nudi tudi izdelavo malih serij iz prototipnih orodij.

Z vlaganjem v razvoj in stalnim izobraževanjem zaposlenih sledimo novim trendom in dosežkom na področju predelave plastike.

Glavna dejavnost podjetja ORO Plastika d.o.o. je izdelava in sestava izdelkov iz plastičnih mas. Podjetje proizvaja tehnično visoko zahtevne izdelke velikih serij za znane naročnike na tujem in domačem trgu in obenem obvladuje proizvodnjo malih serij in prototipnih izdelkov za občasne ali enkratne naročnike.

Podjetje nudi kupcem celotno podporo pri izdelavi zahtevnih orodij za brizganje. Podpora zajema svetovanje in pomoč pri konstrukciji in optimizaciji z namenom optimalnih rešitev glede na zahteve izdelka. Sama konstrukcija in izdelava orodja se zagotavlja skupaj s sestrskim podjetjem ORO Orodjarna d.o.o., ki se nahaja na isti lokaciji. Za to podjetje se izvaja tudi preizkušanje termoplastičnih orodij, vzorčenje izdelkov in izdelava začetne serije proizvoda.

Kakovost izdelkov zagotavljamo s strategijo celovitega vodenja kakovosti v smislu doseganja nič napak, točnost dobav in učinkovitega odziva na kupčeve zahteve po standardu kakovosti ISO 9001 in IATF 16949.

Podjetje je bilo ustanovljeno konec leta 2016. Predhodno se je proizvodnja že izvajala, ko je bilo podjetje se v sklopu Oro orodjarne.

ODLIKUJE NAS